CH N*Ilsvikøra's Amoroso, Tuure

s. 6.7.2003

sukutaulu / pedigree

 


 Tuure ulkoilemassa

 

Lisää kuvia Tuuresta, more Tuure-photos


Tuurella on ollut menestystä sekä näyttelykissana että siitosuroksena. Hänellä on siitosurosvoittoja vuosilta 2005 ja 2006.

Meille muutti 3.10.2003 pieni suklaa kollipoika Ilsvikøra's Amoroso. Kävimme itse noutamassa hänet Norjasta Trondheimista. Oli ilo tavata sekä pennun kasvattaja Nils-Morten Nilssen että emo Anema´s Poco Moto, kutsumanimeltään Stratos.

Stratos oli 6.7.2003 saanut kuusi suklaa pentua, kolme poikaa ja kolme tyttöä. Pennuista tapasimme myös Amabilen ja Audacen. Ihastuttava pikkuneiti Amabile oli jäämässä kotiin emonsa kumppaniksi. Upean pikkuherran Audacen lähtö omaan kotiinsa oli sovittu vasta meidän vierailumme jälkeen, jotta meillä olisi mahdollisuus valita mieleisemme.

Pikku Amoroso lähti matkaamme reippaana ja luottavaisena. Niin auto- kuin laivamatkatkin hän otti kuin vanha tekijä, nukkuen ja kehräten. Kotiin saavuttuamme Amoroso alkuhämmennyksestä selvittyään tuntui toteavan: onpas täällä paljon isoja kissoja, ja mikäs onkaan tuo outo karvainen olio… Jo on Amoroso kotonaan kuin kotonaan, kuin myös villakoira Mimin käpälien välissä, missä on pehmoista köllötellä. Olemme alkaneet kutsua Amorosoa nimellä Tuure.